4 jun 2014

Yes we Cannes

Twee weken geleden was de Côte d'Azur dé place to be. Cannes meerbepaald, waar het filmfestival van euh... Cannes volop aan de gang was. Natuurlijk moest yours truly dit eens gezien hebben en werden er al snel plannen gesmeed om na school de trein te nemen naar de mondaine badstad. 

Zo gezegd, zo gedaan. 

Vier Belgische meisjes arriveerden in Cannes en keken hun ogen uit. Wat een drukte. Wat een circus. De Porsches, Céline sjakossen en persmuskieten waren in grote aantallen aanwezig. Ons gevoel voor planning iets minder. We wisten niet zeker wanneer de red carpet startte en kwamen te laat aan, waardoor we noodgedwongen in een vergeten hoekje naar het scherm moesten kijken. Gelukkig hebben we toch nog wat bekend volk van ver kunnen spotten. I'm talking Cate Blanchett, Naomi Watts en America Ferreira (aka Ugly Betty). Ik ken slechter gezelschap om in te vertoeven.











Na de red carpet of "montée des marches" hebben we nog eventjes rondgewandeld en eentje gedronken. Om 22u30 was er nog een rode loper, met Ryan Reynolds, maar op dat tijdstip reden ook de laatste treinen. We besloten niet te wachten en de trein terug naar huis te nemen. Het zekere voor het onzekere nemen, you know.
Om dan eenmaal thuis BLAKE LIVELY (oftewel Serena van der Woodsen) op de rode loper te zien wandelen, waar jij nog twee uur eerder bij stond. Sérieus???


Wat we gezien hebben:


Naomi Watts

Cate Blanchett

Wat we konden zien:


Mr & Mrs Reynolds

Hashtag fml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten